22 Απρ 2010

Ανήλικη πόρνη καίει την Εθνική Ποδοσφαίρου της Γαλλίας

Μία 18χρονη πόρνη, η οποία κατηγορείται ότι κοιμήθηκε με τουλάχιστον τρεις διάσημους Γάλλους ποδοσφαιριστές, ενώ ήταν ανήλικη, αποφάσισε έπειτα από λίγες ημέρες που έχει σκάσει το σκάνδαλο να λύσει τη σιωπή της δηλώνοντας: Τους αγάπησα όλους! Με τη φράση αυτή καίει τους ποδοσφαιριστές αφού ομολογεί ότι κοιμήθηκε με όλους, έστω κι αν τους... αγάπησε! (Είχε λεπτά... αισθήματα).
Η Zahia Dehar, που τώρα είναι 18 ετών, δηλώνει ότι έχει σοκαριστεί από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και από το γεγονός ότι οι τρεις παίκτες μπορεί να βρεθούν ακόμα και στη φυλακή. Και ποιοι είναι αυτοί οι τρεις παίκτες; Πρόκειται για τους Φρανσουά Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού, όλοι τους παίκτες της Εθνικής Γαλλίας, για τους οποίους η 18χρονη λέει ότι της φέρθηκαν με πολύ σεβασμό και γι’ αυτό κανείς δεν θα έπρεπε να τους ασκήσει διώξεις.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ριμπερί πήγε τη νεαρά στη Γερμανία και για μία νύχτα σε γνωστό ξενοδοχείο της έδωσε περισσότερα από 2.000 ευρώ. Μάλιστα ο διάσημος ποδοσφαιριστής συνέχισε να βλέπει τη μικρή και στη Γαλλία.
Οταν η Dehar συνελήφθη από την αστυνομία κατά τη διάρκεια εφόδου σε οίκο ανοχής έσκασε το απίστευτο σκάνδαλο. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δηλώνει ότι είχε σχέση με την κοπέλα και πως δε γνώριζε την ηλικία της, ενώ στην ίδια γραμμή κινούνται και οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το κορίτσι πέρασε τα 18α της γενέθλια με τον Ριμπερί, γεγονός που αποδεικνύει ότι εκείνος γνώριζε την ηλικία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: