26 Φεβ 2010

Tζιχάντ εναντίον της απόφασης των Ελβετών πολιτών

Ο ηγέτης της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι ζήτησε "τζιχάντ" εναντίον της Ελβετίας, την οποία χαρακτήρισε ως "άπιστη" και ως "αποστάτρια" μετά από την απαγόρευση της κατασκευής μιναρέδων στη χώρα.

"Είναι εναντίον της Ελβετίας της άπιστης και αποστάτριας η οποία κατέστρεψε τα σπίτια του Αλλάχ που το τζιχάντ πρέπει να εκφραστεί με όλα τα μέσα", δήλωσε ο συνταγματάρχης Καντάφι σε ομιλία του στη Βεγγάζη, με την ευκαιρία της γιορτής του Μουλούντ για τη γέννηση του προφήτη Μωάμεθ.

Σύμφωνα με τον Λίβυο ηγέτη "το τζιχάντ εναντίον της Ελβετίας, εναντίον του σιωνισμού, εναντίον της ξένης επιθετικότητας δεν είναι τρομοκρατία".

"Κάθε μουσουλμάνος σε ολόκληρο τον κόσμο που σχετίζεται με την Ελβετία είναι ένας άπιστος εναντίον του Ισλάμ, εναντίον του Μωάμεθ, εναντίον του Θεού, εναντίον του κορανίου", πρόσθεσε ο Μουάμαρ Καντάφι, μιλώντας σε χιλιάδες ανθρώπους.

Στις 29 Νοεμβρίου το 57,5% των ελβετών ψήφισε υπέρ της απαγόρευσης των μιναρέδων.

Τον θυμάστε τον φίλο του Ανδρέα που ερχόταν Αθήνα και αγκάλιαζε όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ; Είχε πάντα δημοκρατικές συνήθειες βλέπετε..... Μας βάζανε να διαβάζουμε και τα πράσινα βιβλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: