31 Μαΐ 2009

Η γενιά του Πολυτεχνείου κάνει πορτιέρηδες τα παιδιά της


Πέντε πορτιέρηδες του κλαμπ Island, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μίμη Ανδρουλάκη, προσέρχονται σήμερα στον εισαγγελέα. Συνελήφθησαν χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την κατηγορία της εξύβρισης, μετά από καταγγελία που έκανε πελάτης του μαγαζιού. Όπως ισχυρίζεται, όταν μαζί με την παρέα του θέλησαν να μπουν στο μαγαζί οι πορτιέρηδες δεν τους επέτρεψαν την είσοδο


Ο άνδρας τηλεφώνησε στην Άμεσο Δράση και κατήγγειλε το περιστατικό. Από τα κεντρικά δόθηκε σήμα σε περιπολικό και άνδρες του ΑΤ Βάρης συνέλαβαν τα πέντε άτομα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο καταγγέλλων κατέθεσε μήνυση για εξύβριση κατά των πέντε συλληφθέντων.
Επειδή και εγώ έχω φάει πόρτα πολλές φορές στη ζωή μου, βλέπετε δεν ανήκω στους επώνυμους και διάσημους, στηρίζω τον πελάτη και αν χρειαστεί θα προσέλθω εθελοντικά σαν μάρτυρας। Πάμε για να διασκεδάσουμε και το κάθε ρεμάλι μας φέρεται σαν να είμαστε ζώα μας περιγελούν και μας καταπατούν τη προσωπικότητα. Αν είναι λέσχη μόνο για μέλη αυτό πρέπει να ισχύσει για όλους και να γνωρίζουμε ποια είναι τα μέλη της λέσχης που μπορούν να εισέρχονται. Αυτά για να ξέρουμε το σύνταγμα και τους νόμους. Για όσους ξέρουν από νύχτα να πούμε εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο μαγαζί παρανομεί και το παίζει «σκληρή πόρτα» υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών.
Όσο για τον «αγωνιστή» της προοδευτικής αριστεράς δήλωσε στο φίλο του Μάκη «δεν ήταν στη λίστα των πελατών και δεν τον έβαλε. Δεν φταίει ο γιος μου, φταίει το μαγαζί που του έδωσε τη λίστα ποιοι να μπουν και ποιοι να μην μπουν». Δηλαδή μεγάλε προοδευτικέ επαναστάτη, θέλει λίστα για να μπει κάποιος Έλληνας και να διασκεδάσει σε ένα κλαμπ; Α ρε ισότητα που σας χρειάζεται…….

Δεν υπάρχουν σχόλια: